GPS tracking in uw voer- of vaartuig

Een GPS tracker in uw auto biedt uitgebreide mogelijkheden om uw voertuig in de gaten te houden. In tegenstelling tot een traditioneel beveiligingssysteem, geeft een GPS tracker niet alleen de locatie van uw voer- of vaartuig aan, maar biedt het ook gedetailleerde informatie over ritten, snelheden en meldingen bij sabotage of diefstal.

Functionaliteiten GPS tracker

Een GPS tracker kan eenvoudig worden geïnstalleerd en geeft u via uw telefoon of computer constant zicht op de locatie van het voertuig, afgelegde ritten, snelheden, en meldingen bij sabotage of diefstal. Hopelijk heeft u die laatste niet nodig.

Auto tracker

Een andere benaming voor een auto tracker is een auto tracker. Deze GPS tracker maakt het mogelijk om uw voertuig te lokaliseren bij diefstal. Maar de auto tracker biedt veel meer dan alleen maar het volgen van de locatie. Hij kan gebruikt worden voor rittenplanning, kilometerregistratie en zelfs voor het genereren van belastingvriendelijke auditbestanden. Dit maakt het ideaal voor wagenparkbeheerders, zzp’ers of mkb’ers die één of meerdere voertuigen beheren.

GPS Tracking

De GPS systemen van TrackJack bepalen hun locatie aan de hand van meer dan 14 satellieten, waardoor ze precies kunnen aangeven waar uw auto, scooter, boot of container zich bevindt. De coördinaten die uw GPS tracker naar de cloud stuurt, worden omgezet in locaties op een kaart. Voor rittenregistratie worden niet alleen alle locaties bijgehouden, maar ook wanneer de motor start en stopt.

Het mooie van GPS tracking is dat het niet beperkt is tot Nederland. Zelfs als u de GPS tracker in andere landen wilt gebruiken, heeft u dekking door heel Europa. Dus ook als een auto of object zich in Spanje bevindt, ziet u precies op de kaart waar het is. Zo bent u altijd op de hoogte van de exacte locatie, en ontvangt u meldingen wanneer er iets met het voer- of vaartuig gebeurt.

https://www.trackjackeurope.com/

Over de auteur

Scroll naar boven